Λίστα αντικειμένων
Κλέψτε τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας με μια εντυπωσιακή αλλά και πεντανόστιμη σαλάτα με υλικά που φέρνουν γούρι!
Με τις ευχές μας για υγεία, ευτυχία και καλοτυχία δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα!
Μέχρι και 10/01/22 μην χάσετε:
Υλικά
1 ρόδι
7 τοματίνια
7 φέτες προσούτο
1 μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
1 σακουλάκι Baby σπανάκι
1 κομμάτι παρμεζάνα flakes
7 καρύδια «χωρισμένα» στη μέση
4 λιαστές τομάτες
2 κουταλιές σταφίδες
Αλάτι / Πιπέρι
Για το ντρέσινγκ
μισό ποτήρι του νερού με χυμό από λεμόνι και πορτοκάλι
Μισό κουταλάκι μέλι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Βαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Πλένουμε καλά όλα τα πράσινα και τα τοματίνια και τα στραγγίζουμε. Μετέπειτα κόβουμε το μαρούλι και τη ρόκα ( χοντροκομμένα), τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ανακατεμένα με το baby σπανάκι σε μια διάφανη σαλατιέρα ή σε μια διάφανη πιατέλα. Από πάνω απλώνουμε τα τοματίνια, τα καρύδια, το ρόδι, τις λιαστές τομάτες, τις σταφίδες και το προσούτο.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Περνάμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη την παρμεζάνα πάνω από τη σαλάτα μας.
Καλή απόλαυση!
Με τις ευχές μας για υγεία, ευτυχία και καλοτυχία δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα!
Μέχρι και 10/01/22 μην χάσετε:
Υλικά
1 ρόδι
7 τοματίνια
7 φέτες προσούτο
1 μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
1 σακουλάκι Baby σπανάκι
1 κομμάτι παρμεζάνα flakes
7 καρύδια «χωρισμένα» στη μέση
4 λιαστές τομάτες
2 κουταλιές σταφίδες
Αλάτι / Πιπέρι
Για το ντρέσινγκ
μισό ποτήρι του νερού με χυμό από λεμόνι και πορτοκάλι
Μισό κουταλάκι μέλι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Βαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Πλένουμε καλά όλα τα πράσινα και τα τοματίνια και τα στραγγίζουμε. Μετέπειτα κόβουμε το μαρούλι και τη ρόκα ( χοντροκομμένα), τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε ανακατεμένα με το baby σπανάκι σε μια διάφανη σαλατιέρα ή σε μια διάφανη πιατέλα. Από πάνω απλώνουμε τα τοματίνια, τα καρύδια, το ρόδι, τις λιαστές τομάτες, τις σταφίδες και το προσούτο.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Περνάμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη την παρμεζάνα πάνω από τη σαλάτα μας.
Καλή απόλαυση!